Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

На жаль модуль Ролик с Youtube в тексте більше недоступний, нижче представлені схожі модулі.

Якщо запропоновані варіанти Вам не підходять, Ви можете пошукати інші варіанти самостійно у нашому маркетплейсі

YouTube видео товара [OC 2.3, 3.0]
Модуль скорее всего потребует адаптации под Ваш шаблон.   Кнопки "Видео товара" и "Закрыть" скорее всего будут отличаться от того что Вы видите в дэмо и на скринах, и зависит от Вашего шаблона.   Применение. После установки модуля, в админке, в редактировании товара появится вкладка "Видео", в которой есть возможность вставить ссылку на видео YouTube, а так же есть возможность предварительного просмотра видео в модальном окне. В настройках модуля есть возможность настроить вывод видео двумя способами: "Кнопка + Модальное окно" и "Вкладка". Как это выглядит - можно посмотреть на скриншотах и в демонстрации.   Демонстрация: Карточка товара (Кнопка + Модальное окно) -- Кнопку можно расположить где угодно! Редактирование товара Настройки модуля Логин/пароль: demo/demo   Дополнение тестировалось на Opencart/ocStore 2.3, 3.0. Дополнение устанавливается через ocmod.     Надеюсь, дополнение поможет Вам сделать Вашу карточку товара информативнее.   Пожелания по развитию модуля можно высказать в теме поддержки дополнения...

YouTube видео товара [OC 2.3, 3.0]

(0)
Free   
YouTube lazy load & popup - вставка відео з youtube, vimeo, галерея відео, оптимізація page speed сторінок з відео
Модуль вирішує проблему тривалого завантаження iframe з youtube та збільшує page speed. Дозволяє додавати відео youtube та vimeo у полях описів сторінок, додавати відео шорткордами, збирати відео у галерею на сторінці товару, відображати відео у popup..

YouTube lazy load & popup - вставка відео з youtube, vimeo, галерея відео, оптимізація page speed сторінок з відео

(7)
20   

Подивитись більше доповнень

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.