Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

На жаль модуль Модуль для сервиса "ГдеПосылка.ру" (Трекинг посылок) більше недоступний, нижче представлені схожі модулі.

Якщо запропоновані варіанти Вам не підходять, Ви можете пошукати інші варіанти самостійно у нашому маркетплейсі

"Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart
Даний модуль по праву вважається кращим рішенням для організації доставки Нової пошти у Вашому інтернет-магазині. Доповнення вирішує практично всі завдання, які виникають при роботі з Новою поштою і є відмінним помічником на будь-якому етапі роботи із замовленнями. Крім стандартних функцій модуля доставки є інструменти для роботи з Експрес Накладними. Також доступні дві функції калькулятора: розрахунок вартості та терміну доставки. Усі розрахунки виконуються за допомогою API, що гарантує отримання найточніших даних. Доповнення також має ряд функцій, які за Вас в автоматичному режимі виконують щоденну рутинну роботу: розсилка сповіщень з номером накладної, зміна статусів замовлення, нагадування про не забрані відправлення і т.д. Цей модуль не перезаписує і не видаляє стандартні файли і таблиці бази OpenCart. У роботі модуля використовується API «Нової пошти», що дозволяє завжди мати актуальну інформацію про міста, відділення, відправлення та ін., а також взаємодіяти безпосередньо з Новою поштою, використовуючи велику кількість готових рішень, що надаються компанією. І це не всі можливості модуля, функціонал постійно розширюється і покращується. Купуючи модуль Ви будете економити свій час і значні грошові кошти на обробку замовлень і розробку аналогічного функціоналу...

"Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart

(142)
23   

Подивитись більше доповнень

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.