Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

На жаль модуль runs більше недоступний, нижче представлені схожі модулі.

Якщо запропоновані варіанти Вам не підходять, Ви можете пошукати інші варіанти самостійно у нашому маркетплейсі

Журнал работы модуля "Автоматическая обработка прайс-листов"
Модуль добавляет страницу отчётов для модуля "Автоматическая обработка прайс-листов", после установки в меню появится пункт Отчёт "Поставщики" http://take.ms/LC0Ri     Ссылка на модуль "Автоматическая обработка прайс-листов"   Лицензия: Модуль продается с лицензией на один сайт, одна покупка = один домен Покупая копию модуля вы получаете право только на использование. Распространяя модуль платно или бесплатно вы нарушает лицензию - это грозит обнулением покупки, а так же уголовной ответственность предусмотренной статей 146 УК РФ (Нарушение авторских и смежных прав)  Автор оставляет за собой право изменят условия предоставления лицензии, цену и строк продления дополнения. Все доработки и изменения функционала не входят в стоимость и оплачиваются отдельно. Модуль официально продается только через площадку opencartforum, другое получения дополнения считается не легальным.   Тип распространения: as is (как есть)   Установка: Загрузить через стандартный установщик Opencart Обновить модификатор  ..

Журнал работы модуля "Автоматическая обработка прайс-листов"

(4)
10   
Автоматичне змінення статуса замовлення та повідомлення
Модуль дозволяє автоматизувати процес роботи із замовленнями, що має певний статус за розкладом. Оскільки статуси кожен магазин використовує згідно з внутрішньою логістикою, то й завдання можуть бути різні. Наприклад:  ви зможете автоматично повідомляти про наявність замовлень  Завдяки зміні статусів можна періодично переносити статуси в інший статус  При зміні статусів спрацьовує процес повідомлення як клієнта, так і адмінів, повідомлення налаштовуються за кожним правилом..

Автоматичне змінення статуса замовлення та повідомлення

(19)
10   

Подивитись більше доповнень

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.